Anden alternativ behandling – RAB

Kursus i Antroposofisk medicin og Biologisk psykologi

Kurset kan stå selvstændigt, men er også et fantastisk supplement eller indgang til andre behandlingsformer.

RAB. Kurset kan tages som “50 timers kursus i anden alternativ behandling”

50 timer fordelt over 5 kursusdage.

Kurset indeholder en gennemgang af den antroposofiske medicin – den homøopatiske del.
Du vil blive rustet til at kunne anvende medicinen i en lang række akutte situationer, men også mere dybdegående i forbindelse med behandlingen af kronisk syge mennesker.
Vi gennemgår menneskets 3-deling og 4 væsensled. Ud fra denne indsigt vil du være i stand til at ordinere og tilrettelægge en velovervejet behandlingsplan, som tilgodeser den enkelte.
Ydermere vil du på baggrund af den erhvervede viden kunne arbejde forebyggende, da du med din opmærksomhed vil kunne iagttage tidlige tegn på ubalancer.

Jeg vil gennemgå medicinen og sammensætning af medicin, så du føler dig tryg i at sammensætte en individuel behandlings strategi.

Ud over ovennævnte  indeholder undervisningen erfaringer fra 30 års arbejde med biologisk psykologi omkring sammenhængene mellem ånd, sjæl og legeme eller tanker, følelser og handlinger. På kurset viser jeg, hvorledes kroppens biokemiske substanser er en manifestation af, hvorledes vores legemer virker i forhold til hinanden.  Biokemiske reaktioner er simpelthen blot jeg’ets, astrallegemets og æterlegemets udtryk på et fysisk plan. Derfor er det muligt gennem tankeforvandling, følelsesmæssig bearbejdning og ændring af handlemønstre at virke ind i biokemien og derved arbejde med indre helbredelse, dvs. arbejde med at helbrede sig selv for diverse symptomer og sygdomme.

Forudsætning for deltagelse: Allerede behandler eller under uddannelse.

 

Efterår 2018 i Skanderborg

Dato: d. 01. – 05. september

Underviser: Karsten Munk, heilpraktiker, homøopat, Teori-U facilitator, leder af Karsten Munk Akademiet, 30 års behandlings- og undervisningserfaring

Sted: Karsten Munk Akademiet, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Tid: Kl. 9.00 – 18.30, sidste dag kl. 9.00 – 16.00

Pris: 4.900 kr.

Gennemføres ved minimum 10 deltagere.

 

Overnatning i forbindelse med kursus:

Der er mulighed for overnatning på Audonicon, hvor kurset afholdes. Dette aftales med og betales direkte til Audonicon. De kan kontaktes på tel: 86 52 47 55 eller på e-mail: kontor@audonicon.dk. Der er kontortid tirsdag-torsdag kl. 11-13. Overnatning koster 150 kr. pr. nat, og man skal være forberedt på at sove flere sammen, da der i perioder er begrænset plads grundet andre aktiviteter på stedet.

Du skal tilmelde dig kurset  via tilmeldingsblanketten her på hjemmesiden,