Holistisk udviklingsgruppe

Holistisk udviklingsgruppe – Biologisk psykologi  – bemærk start d. 23-24 marts 2018 – der er pr. 07 feb. 13 tilmeldte på kurset

Dette forløb henvender sig til kursister under uddannelse i alternative fag samt etablerede alternative behandlere, der har brug for at få en indsigt i menneskets dybere natur og åndelige- sjælelige sammenhænge formidlet på en jordnær og brugbar måde. Forløbet henvender sig også til dig, der er etableret i sundhedsvæsenet, men ønsker at trænge dybere ind menneskets og naturens væsen.

Kurset kan indgå som 50 timers undervisning i “anden alternativ behandlingsform”

Du er også velkommen, selvom du ikke før har interesseret dig for en udvidet forståelse af mennesket, hvis du blot ønsker at give dit liv mere meningsfylde.

Forløbet varetages af Karsten Munk, der er uddannet heilpraktiker, terapeut, mentor, foredragsholder og underviser indenfor antroposofisk medicin, afholder lederkurser med udgangspunkt i Indre Lederskab, Biologisk Psykologi, anatomi og fysiologi, patologi m.m. Desuden mere end 24.000 1:1 konsultationer over 33 år.

Kurset tager udgangspunkt i det holistiske menneskebillede og gennem forløbet vil du opleve, hvorledes ånd og sjæl synliggøres gennem det fysiske legeme på en berigende og brugbar måde således, at du gennem forløbet vil få et ganske udvidet syn og indgang til din hverdag, dit menneskemøde og dine behandlinger.

Du vil få et ganske godt indblik i og brugbare redskaber i forbindelse med homøopatisk medicin således, at du kan behandle dig selv og dine nærmeste samt dine klienter.

Et udpluk af temaer på forløbet:

  • Inkarnation og essens
  • Kimblade og menneskets legemer
  • Organernes biologiske psykologi
  • Åndens og sjælens biokemiske synliggørelse gennem substanser
  • Faser og forankringer
  • Skyggearbejde og projektionsmekanismer
  • Epigenetik og overbevisningens biologi
  • Kvantefysik og manifestation af sundhed
  • Spejlneuroner og evnen til forestilling

De første 3 gange ( 23-24/3 – 13-14/4 – 25-26/5 ) vil der være fokus på menneskets opbygning / legemer som grundlag for gennemgang af den antroposofiske medicin/ homøopati, således at du tidligt i forløbet får mulighed for at udvikle et rigtigt godt redskab til at støtte egne processer og med henblik på også at kunne hjælpe andre med homøopati enten som primær behandling eller som støtte i anden behandling. Der vil ligeledes være særligt fokus på Biologisk Psykologi / sammenhængene mellem krop sjæl og ånd.

Du må være indstillet på hjemmearbejde fra gang til gang således, at ovennævnte integreres i din dagligdag.

Du må ligeledes være åben for, at du kan blive følelsesmæssig berørt under forløbet. Det er der også plads til.

Forløbet vil være en blanding af forelæsning, diskussion, gruppearbejde og indre øvelser samt bevægelse.

 

Underviser: Karsten Munk og gæstelærere

Pris: 1650 kr. pr. modul (betales modulvis) incl. forplejning
(Kommer I som par er der 500 kr. i rabat)

Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Dato i 2018: 23-24 marts, 13-14 april, 25-26 maj, 22-23 juni, 17-18 aug.,14-15 sep., 12-13 okt., 30 nov.- 01 dec.
Forløbet fortsætter ind i 2019

Tid: kl. 15 – 21 fredage , samt 9-17 lørdage

 

Det er et sammenhængende forløb, hvor du sagtens kan undvære enkelte dage uden at miste sammenhæng. Dog vil det være bedst at kunne komme de(n) første gang(e). Du kan samtidigt stoppe, når du ønsker. Det er min opgave, at gøre det så spændende, at du gerne vil blive ved.

Forplejning er inkluderet i prisen:

Der serveres suppe, salat og brød fredag aften og lørdag middag. Desuden vil der være formiddags- og eftermiddagsforplejning. Alt sammen gluten- og mælkefrit.

Overnatning: 150 kr. pr. nat på flersengsværelser.

 

TILMELDING TIL FORLØBET VIA LINK PÅ HJEMMESIDEN: KLIK HER