Holistisk Udviklingsgruppe

Holistisk Udviklingsgruppe

Dette forløb henvender sig til kursister under uddannelse i alternative fag samt etablerede alternative behandlere, der har brug for at få en indsigt i menneskets dybere natur og åndelige- sjælelige sammenhænge formidlet på en jordnær og brugbar måde. Forløbet henvender sig også til dig, der er etableret i sundhedsvæsenet, men ønsker at trænge dybere ind menneskets og naturens væsen.

Kurset kan indgå som 50 timers undervisning i “anden alternativ behandlingsform”

Du er også velkommen, selvom du ikke før har interesseret dig for en udvidet forståelse af mennesket, hvis du blot ønsker at give dit liv mere meningsfylde.

Forløbet varetages af Karsten Munk, der er uddannet heilpraktiker, terapeut, mentor, foredragsholder og underviser indenfor antroposofisk medicin, afholder lederkurser med udgangspunkt i Indre Lederskab, Biologisk Psykologi, anatomi og fysiologi, patologi m.m. Desuden mere end 24.000 1:1 konsultationer over 33 år.

Kurset tager udgangspunkt i det holistiske menneskebillede og gennem forløbet vil du opleve, hvorledes ånd og sjæl synliggøres gennem det fysiske legeme på en berigende og brugbar måde således, at du gennem forløbet vil få et ganske udvidet syn og indgang til din hverdag, dit menneskemøde og dine behandlinger.

Du vil få et ganske godt indblik i og brugbare redskaber i forbindelse med homøopatisk medicin således, at du kan behandle dig selv og dine nærmeste samt dine klienter.

Et udpluk af temaer på forløbet:

  • Inkarnation og essens
  • Kimblade og menneskets legemer
  • Organernes biologiske psykologi
  • Åndens og sjælens biokemiske synliggørelse gennem substanser
  • Faser og forankringer
  • Skyggearbejde og projektionsmekanismer
  • Epigenetik og overbevisningens biologi
  • Kvantefysik og manifestation af sundhed
  • Spejlneuroner og evnen til forestilling

De første 3 gange ( 23-24/3 – 13-14/4 – 25-26/5 ) vil der være fokus på menneskets opbygning / legemer som grundlag for gennemgang af den antroposofiske medicin/ homøopati, således at du tidligt i forløbet får mulighed for at udvikle et rigtigt godt redskab til at støtte egne processer og med henblik på også at kunne hjælpe andre med homøopati enten som primær behandling eller som støtte i anden behandling. Der vil ligeledes være særligt fokus på Biologisk Psykologi / sammenhængene mellem krop sjæl og ånd.

Du må være indstillet på hjemmearbejde fra gang til gang således, at ovennævnte integreres i din dagligdag.

Du må ligeledes være åben for, at du kan blive følelsesmæssig berørt under forløbet. Det er der også plads til.

Forløbet vil være en blanding af forelæsning, diskussion, gruppearbejde og indre øvelser samt bevægelse.

Kursus datoer 2018

Den 23. – 24. marts 
Den: 13. – 14. april
Den: 25. – 26. maj
Den: 22. – 23. juni
Den 17. – 18. august
Den: 14. – 15. september
Den: 12. – 12. oktober
Den: 30. november 1. december

forløbet fortsættes i 2019

Tilmelding til forløbet gøres via tilmeldingsblanketten her på siden –  klik her

Alt det praktiske

Tid: fredag kl. 15.00 – 21.00 lørdag kl. 9.00 – 17.00
Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Undervisere: Karsten Munk & gæstelærer
Pris pr. modul: 1.650 kr.betales modulvis

Forplejning: Der serveres suppe, salat og brød fredag aften og lørdag middag. Desuden vil der være formiddags- og eftermiddagsforplejning. Alt sammen gluten- og mælkefrit.

Overnatning: 150 kr. pr. nat på flersengsværelser.

Opskrift på de glutenfri boller, der serveres på kurserne, finder du ved at klikke her.

For overnatning på kurserne: 
Kontakt Audonicon direkte. Alt aftales og betales direkte dertil:

www.audonicon.dk 

Kontortid: tirsdag-torsdag kl. 11-13:
Mail: kontor@audonicon.dk
Telefon: +45 86 52 47 55

Om forløbet

Det er et sammenhængende forløb, hvor du sagtens kan undvære enkelte dage uden at miste sammenhæng. Dog vil det være bedst at kunne komme de(n) første gang(e). Du kan samtidigt stoppe, når du ønsker. Det er min opgave, at gøre det så spændende, at du gerne vil blive ved.

“At undervise betyder at vise undere,- jeg forsøger i undervisningen at vise dig, hvorledes ånd og sjæl synliggøres og udtrykkes i vores fysiske organisme. Jeg viser, hvorledes de forskellige biokemiske substanser i kroppen er bærere af åndelige og sjælelige strømninger. I undervisningen får du en oplevelse af hvorledes tanker, følelser og handlinger udtrykkes biokemisk. Levende undervisning om levende kroppe”.

Karsten Munk Akademiet

Akademiet er et sted og en organisme i udvikling, hvor der er plads til forskellighed - forskellige ligheder. Jeg ønsker og håber, at du vil føle dig tilpas her, at du blive berørt og bevæget til at søge kvaliteterne og evnerne i dig selv til fælles berigelse. At du stimuleres til nysgerrighed og søgen efter din dybeste visdom i dig selv. At du opbygger en tillid til dig selv og andre gennem mødet med dine medmennesker.

© 2018 Karsten Munk Akademiet.

Mød Karsten Munk Akademiet