Sundhedspsykologi

Vinter 2017 samt 2018 på Audonicon i Skanderborg.

Find kursusdatoerne i bunden af siden.

Undervisning på RAB-niveau / sygeplejeniveau.

På sundhedspsykologikurset får du kendskab til den grundlæggende psykologi. Modulet er overvejende teoretisk med en stor mængde øvelser, hvor du lærer at anvende psykologien i praksis. Du lærer at håndtere redskaber, som har stor værdi i dit daglige virke, og som sætter dig i stand til at møde dine klienter på en professionel måde.

Kurset kommer godt omkring kommunikation i form af aktiv lytning og anerkendende kommunikation. Vi gennemgår forsvarsmekanismer og herunder projektionsmekanismer. Vi øver transaktioner, og vi ser på det nyeste indenfor spejlneuroner. Der ligges særlig vægt på at gennemskue sammenhængene mellem ånd, sjæl og krop – det der kaldes biologisk psykologi.

Dette kursus er måske det vigtigste indenfor al behandling og i mødet med klienterne, da det skaber selve fundamentet for et møde, hvor helbredelse kan ske. Du vil opnå redskaber til at skabe et rum indeholdende den tryghed, åbenhed og modtagelighed, der skal til for at skabe et fornyet flow af livsenergi.

Dette modul henvender sig til dig, som vil opnå en særlig evne til at operere professionelt i klinikken uanset, om du behandler fysiologisk eller psykologisk. Dette modul henvender sig også til mennesker, der særligt vil arbejde med at skabe fornyet liv i familien eller parforholdet og derved opnå større livskvalitet. Der er plads til alle på dette populære kursus.

Kurset foregår over 5 dage på 50 timer.

Læs mere om muligheden for momsfritagelse som alternativ behandler i SKAT’s nyeste vejledninger fra 2012

Klik på nedenstående link for at se en kort video om kurset:

Se video om kurset i sundhedspsykologi.

 

Tid: Kl. 9.00 – 18.30, sidste dag kl. 9.00 – 16.00
Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Underviser: Karsten Munk
Pris: 4.900 kr.
Materialer: Fra Karsten Munk Akademiet. Du vil pr. mail modtage noter til kurset, som du selv skal sørge for at printe og have med. Hvis du ikke har hørt fra os senest 14 dage før kursusstart, bedes du kontakte os.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen samt en bolle med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv i kursusprisen.
Frokost skal du selv medbringe. Der er et tekøkken med kogeplader samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed. Det er ikke muligt at købe mad på Audonicon.

Alle får bevis for gennemført kursus.
Derudover er der mulighed for at gå til eksamen. Eksamen består af en skriftlig opgave på 3-5 sider i et selvvalgt emne i relation til kursus emnerne. Opgaven afleveres 14 dage efter kursets afslutning.

Forhør dig evt. på din uddannelse og forening, hvad der kræves for RAB godkendelse netop der. Der er forskelligt fra forening til forening, der laver RAB godkendelserne.

 

Der er plads på kurset med mindre andet er angivet.

 

Vinter 2017:

Dato: 2. – 6. december 2017 

Tilmelding til modulerne gøres via tilmeldingsblanketten her på siden –  klik her

 

Sommer 2018:

Dato: 13. – 17. juni 2018

Tilmelding til modulerne gøres via tilmeldingsblanketten her på siden –  klik her

 

Vinter 2018:

Dato: 15. – 19. december 2018

Tilmelding til modulerne gøres via tilmeldingsblanketten her på siden –  klik her

 

For overnatning på kurserne: 
Kontakt Audonicon direkte. Alt aftales og betales direkte dertil:

www.audonicon.dk 

Kontortid: tirsdag-torsdag kl. 11-13:
Mail: kontor@audonicon.dk
Telefon: +45 86 52 47 55

 

Opskrift på de glutenfri boller, der serveres på kurserne, finder du ved at klikke her.