Livets magiske univers reflekteres i vores daglige liv

Gå til bestilling >>>

Det Spirituelle Menneske

3 ledige pladser pga. afbud

På Jordens Sang/Rødegaard på Mols

Det er dig og mig, derfor er kurset åbent for alle uden andre forudsætninger end interesse og ønsket om næstekærlighed

Er et undervisnings og udviklingsforløb. En samlet kursusrække, hvor inspiration, motivation og viden samt selvudvikling og et naturligt nærvær er fokusområder

Undervisning, samtale i grupper, individuelle øvelser, kreativitet, power-healing og meditation

Du vil opnå et indgående kendskab til sammenhængene mellem ånd, sjæl og krop samt tanker, følelser og handlingers udtryk på biokemisk niveau, hvilket også kan kaldes Biologisk Psykologi / epigenetik. Kvantefysiske energiudvekslinger er ligeledes i fokus. 

Du vil også få inspiration til at se på de biologiske-psykologiske mønstre, der kan ligge bag symptomer og sygdom. Vi vil således få et ganske godt indblik i, hvorledes ånd, sjæl og biologi/krop interagerer og synliggør sig i det vi kalder epigenetik, som er et udtryk for påvirkningen af vores DNA / gener.

Du vil opnå en virkelig god selvindsigt og også udvikle mulighed for sansning  og indsigt af bagvedliggende energikonstallationer som præger andre menneskers livsforløb. Desuden vil du udvikle dine evner til at anvende intentioner og således virke bevidst skabende i dit eget liv.

Din Vilje er i alt og over alt.

Din Kærlighed er i alt og overalt

Jeg er din tjener og jeg tjener universet og jorden og alle dens væsener så godt, jeg kan

Gennem mine tanker, følelser og handlinger er jeg medskaber i universet

Jeg er Kærlighed

For gentagelseskursister fra Leonardo Akademiet i  2001-03 er der 10% rabat

Praktisk information

Kurset består af 6 mødegange ( torsdage – fredage i efteråret 2022 og foråret 2023 ) ( Bemærk,- der er kommet afbud og der er således 3 pladser ledige – skal du med?

Første forløb / et samlet forløb

Den: 13. – 14. oktober 2022

Den: 10. – 11. november 2022

Den: 08. – 09. december 2022

Den: 05. – 06. januar 2023

Den: 09. – 10. februar 2023

Den. 09. – 10. marts 2023

Tilmelding til modulerne gøres via tilmeldingsblanketten >>>

Alle dage kl. 9.00 – 17.00

Sted: Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Undervisere: Iben & Karsten Munk samt gæstelærere

Pris: 13.900 kr. for hele forløbet incl. materiale ( tidligere kursister fra Leonardo Akademiet i 2001 – 03 får 10 % rabat

Kurset kan betales i 6  rater eller samlet på reg. 9860 konto 0000099473  eller du kan betale kontant på kurset ( skal aftales )

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv i kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et tekøkken med kogeplader samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed.

Ønsker du overnatning, foregår dette i fine dobbeltværelser med bad til 300 kr. pr. døgn eller i dobbeltværelser med fælles bad til 200 kr. pr. døgn / person

For overnatning på kurserne på Rødegaard Kursuscenter

Skriv mail til Karsten@karstenmunk.dk

Karsten Munk

Jeg  er medskaber af www.jordenssang.dk. Jeg har haft fornøjelsen af over 23.000 en til en konsultationer.  Jeg har over 30 års erfaring i anvendelsen af og undervisningen i Antroposofisk medicin. Jeg er uddannet Heilpraktiker m.m. Jeg er leder af Karsten Munk Akademiet, hvor jeg underviser i A/F, patologi samt Sundheds-og klientpsykologi. Den biologiske-psykologi har jeg undervist i over lange forløb gennem årene. Jeg er tillige Teori-U facilitator og et helt almindeligt menneske der er på vej ligesom dig

RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

Patologi &
Sygdomslære

Sundheds- &
Klientpsykologi

Klinikdrift