Embryo in Motion – The Embryo in us!

Som mange af Jer ved, så har jeg ofte talt om embryologi, som noget fuldstændig uundværligt, hvis man som behandler virkelig vil forstå grundlaget for udvikling af ubalancer og sygdom og samtidig ønsker at genskabe balance og sundhed. NU ER MULIGHEDEN HER for at møde en virkelig kompetent kapacitet inden for embryologisk forskning og vidensformidling; Jaap van der Wall!
Jeg arrangerer sammen med Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral terapi nedenstående kursus : Embryo in Motion – The Embryo in us.
Jeg vil virkelig anbefale dette kursus, som jeg synes skulle indgå i enhver alternativ uddannelse!
Jeg og vi håber, at se dig til september ( Jeg har selv meldt afbud til VM i kajak i Braunsweig i de samme dage for at kunne deltage, bum!!) Læs mere om kurset her.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk