KLINIKDRIFT – UDVIDET

Find din målgruppe, din sande, klare stemme og dit hjertes kald. Slip indre blokeringer og skab forandringer med dit unikke bidrag.

– 2 måneders forløb med 5 dages intensive live workshops

Ja tak, stil mig videre til bestilling!

Den 13-15/1, 2021 & Den 11-12/3, 2021, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Find din unikke stemme 
– mød verden autentisk og fra hjertet

KLINIKDRIFT UDVIDET er et 2 måneders forløb med 5 liveworkshopdage fordelt på to mødegange + 2 online møder.

Det er for dig, som er selvstændig, eller på vej til at tage springet, men mangler et kursus i klinikdrift for at opfylde RAB-kravene.

Det er for dig, som har brug for at give din klinik og din selvtillid et boost, og blive opdateret omkring lovgivningen. 

Du bliver guidet ind til hjertet, din personlige historie og dens styrke og udfordringer, din unikke stemme og dit sande budskab.

Du lærer, hvordan du folder dig og dit potentiale ud, og deler det med verden, så du kan gøre den forskel, som du drømmer om.

Du får indsigt i, hvordan du med opmærksomhed og indre arbejde kan åbne dine lukkede døre således, at klienterne kommer til dig. 

Du får undervisning i konkrete lov-, regnskabs- og forsikringsforhold, som du bør kende som behandler.

Ja tak, stil mig videre til bestilling!

Den 13-15/1, 2021 & Den 11-12/3, 2021, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Pris Workshop

Din investering i disse 5 fulde workshopdage og 2 online sessioner, som vil guide dig ind i hjertet for derfra at folde dit unikke stemme ud, plus et kort som viser vejen, er

INTROPRIS kr. 6.500  (mulighed for ratebetaling).

Prisen inkluderer undervisning, sparring, guidning og gruppearbejde i 5 dage:

Dag 1, kl. 09.00 – 17.00
dag 2, kl. 09.00 – 17.00
Dag 3, kl. 09.00 – 16.30
Dag 4, kl. 09.00 – 17.00
Dag 5, kl. 09.00 – 16.30

Du får naturligvis alt det kaffe, te og vand, du kan drikke i hele undervisningstiden. Vi sørger også for frugt og snacks i pauserne. Frokost kan medbringes.

Mellem de to mødegange er der 2 online gruppesessioner af 1 times varighed.  Disse finder sted den 3/2 og den 24/2, kl. 09.00-10.00.

KLINIKDRIFT UDVIDET er for dig som drømmer om at skabe en forskel i verden, men mangler stærke vinger til at bære dit budskab ud i verden

 • Du ønsker at hjælpe mennesker til et bedre liv, men mangler viden, indsigt, overblik og struktur

 • Du drømmer om at gøre en forskel for mange – online eller/og offline med foredrag, workshops etc.

 • Du har et produkt og en viden som hjælper mennesker og dermed skaber en positiv forskel i verden

 • Du drømmer om at ændre verden til et bedre sted med din unikke stemme, og er klar til at dele dit budskab fra et stærkt og autentisk sted

 • Du synes at ord som strategi, kunderejse og content lyder som opgaver, du helst vil undgå at arbejde med, selvom du ved godt – inderst inde, at det er vejen til mere synlighed og dermed mere salg

 • Du har en passion, men har svært ved at få den italesat, så dine kunder genkender og forstår

Mange af dem som vi hjælper, kommer ofte med udfordringer som fx.

 • At være begrænset af indre blokeringer og uhensigtsmæssige fortællinger, hvilket betyder, at de ikke står klart og tydeligt i verden eller på scenen

 • En manglende forståelse af deres kunders inderste smerte eller mål, fordi de typiske redskaber til arbejdet med målgruppe og niche ikke har virket for dem

 • Svært ved at omsætte en passion til et budskab, der taler til og mærkes i hjertet

 • Udfordinger med at skabe en hjemmeside, hvor din stemme og den forskel som du kan gøre er pakket ind i produkter, som gør det let for den besøgende at vælge – og at pakke dig og din viden ud

 • Mange og lange to-do lister som dog blot bliver liggende, fordi de mangler overblikket omkring værktøjer og modeller til at dele deres budskab

 • Få besøgende på hjemmesiden fordi det virker uoverskueligt, at skabe nyt content som skaber trafik, nyhedsbrevslister som vokser for langsomt, eller relationer som tabes, fordi de ikke har arbejdet med konverteringsmål

Sådan skal det ikke at være – du behøver ikke længere at lade dig begrænse!

Genkender du ovenstående så kom med og få hjælp

 • til at fjerne indre blokeringer, som hindrer dig i at gå tydeligt i verden.

 • til at styrke dine vinger og til at tegne dit unikke kort.

 • til at skabe overblik, indsigt og struktur i forhold til de nødvendige skridt.

Få den hjælp, som giver dig mere ro og overskud. Ro, fordi du ved præcist, hvad du skal gøre. Overskud til også at kunne at fokusere på innovation og forretningsudvikling, samtidig med at du styrker dine kunderelationer.

En workshop som giver dig indsigt, overblik og viden om

 • din målgruppe og niche, og du ved – hvordan du fra din kerne og dit hjerte – bedst og let skaber forandringer for dine kunder

 • hvordan du enkelt men tydeligt differentierer dig, fordi du kender dit inderste kald, dit why, din passion og mission

 • din unikke stemme og udtryk – og med disse byggeklodser kan du skabe et stærkt og autentisk fundamentet

 • rammen for dit brand og din forretning, som kommer til udtryk i din visuelle identitet og tekster, som begge tydeligt kommunikerer, hvem du er og hvordan du kan hjælpe og gøre den forskel, som du drømmer om

 • hvordan du tiltrækker kunder til dit hjemmeside og styrker relationen med det eller de greb, som bedst matcher både strategi, dig og dine kunder

 • hvordan du skaber synlighed og tillid med content, som er værdifuldt for dine kunder og samtidig sjovt at udvikle

Du har også

 • set og healet indre blokeringer, som står i vejen for, at du træder klart og tydeligt frem

 • en model og et kort, som giver dig det nødvendige overblik, så du med lethed kan løse dine markedsføringsaktiviteter

 • en personlig køreplan, for de næste skridt i din markedsføring – en plan som tager afsæt i de systemer og teknologier, der passer bedst til dig og dine mål

Når din unikke stemme, din viden og dit budskab skal deles med verden, er det vigtigt at have det rette mindset, de stærkeste vinger og et tydeligt kort for rejsen.

Til det ydre arbejde anvender vi modellen KLARHED

K: Kundegruppe (Din målgruppe og niche)
L: Lyset i dig (Din unikke stemme, x-factor, sweetspot og særlige budskab)
A: Autencitet og ambition (Din passion, mission og dit why)
R: Rejsen (Forandringsrejsen til dine kunder)
H: Hvordan du står skarpt og autentisk (Få en hjemmeside, som spejler dig og din mission)
E: Eksekvering som giver energi (Indhold som tiltrækker kunder og skaber relationer)
D: Drejebog (Din personlige markedsføringsplan som giver dig overblik og overskud)

Til det indre arbejde tager vi afsæt i din personlige historie og de styrker og udfordringer, som ofte ligger gemt heri. Med udgangspunkt i Teori-U, et ledelseskoncept, vil du dykke dybt ned i fortidens opdragelse, mønstre, overbevisninger og skygger for at få lys på og erkendelse af fortidens indflydelse på nuværende hindringer for at manifestere, det du brænder for – dit WHY.

Du bliver præsenteret for redskaber og opøver færdigheder til at kunne matche de forhindringer, du møder i forhold til, at du kan leve din drøm og synliggøre dit autentiske jeg. Med sparring folder vi din unikke historie, din stemme og dit livsformål ud.

Vi ved, at vores indre tilstand, vil spejle sig i den ydre virkelighed, vi oplever. På kurset vil vi gøre vores bedste for, at du kan få en fantastisk oplevelse.

Arbejdet sker i to faser

 • I fase 1 (dag 1 – 3)

  – arbejder vi med fortidens skygger og de blokeringer, som ligger til grunde for, at din vej frem er utydelig. Du bliver coachet og guidet til at finde din personlige historie – den som har tændt din ild. Og du støttes i at finde dine svar i hjertet i forbindelse med workshoppens opgaver og spørgsmål, så du kan træde autentisk og tydeligt frem på din scene.

  Opgaver som hjælper dig med at finde de byggeklodser, som udgør dine vinger perfekt – dit fundament og din hjemmeside. Det som skal bære dig og din forretning.

  Efter fase 1 vil du have indsigt i og klarhed over dit unikke bidrag, budskab og stemme, hvordan din hjemmeside spejler og matcher dig og din passion med kundernes inderste ønsker og drømme.

 • I fase 2 (dag 4 & 5)

  – tegner vi dit unikke kort, som får dig og dit budskab ud i verden.

  Her arbejder vi med din strategi og dermed dine mål i forhold til synlighed og konvertering. Vi undersøger og implementerer forskellige værktøjer.

  Du vil også her blive undervist i almindelige lov- og regnskabsmæssige forhold, som du bør kende som behandler.

  Efter fase 2 kender du en bred vifte af værktøjer og metoder til mere synlighed og bedre konvertering. Du ved, hvordan du skaber mere trafik til din hjemmeside. Du ved, hvordan du styrker relationen mellem den besøgende på hjemmesiden og dig, fordi du kender få og enkle, men stærke greb til konvertering.

  Med indsigt og overblik kan du nu vælge den vej, som er mest værdifuld for dig og din forretning. Du kan tegne et personligt kort og en plan for, hvordan du deler dit budskab med verden. Og du kender til de overordnede regnskabsregler og muligheder.

The planet does not need more successful people. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds.

-Dalai Lama

Dine undervisere

Inger Hjort, Workshopleder

– Advisor, project manager og business mentor for holistiske ledere og soloselvstændige, som har et transformerende budskab de ønsker at dele med verden. Hendes største drive er at gøre en forskel og hjælpe dig med at få mere succes. Inger hjælper de, som lige har startet egen virksomhed og de som har været i gang i en årrække.

Inger har mange års erfaring som rådgiver og sparringspartner inden for administration, kommunikation, markedsføring og event management.

Som advisor og generalistspecialist har hun i en lang årrække arbejdet med en bred række af de værktøjer, som du måske nu også ønsker at implementere. Hun forstår helheden og har således både det store overblik og den nødvendige indsigt. Altsammen deler hun med dig på denne workshop.

Blandt Ingers uddannelser er blandt andet en HD i afsætning fra Aarhus Universitet, Online Marketing ved Bigum & CO og Expert Academy ved Brendon Buchard, London.

Hendes faglige baggrund er uddybet på Linkedin og hun connecter meget gerne den vej.

Karsten Munk, Workshop co-creator

– Stifter og daglig leder af Karsten Munk Akademiet, samt medstifter af Holistisk Akademi (se www.holistiskakademi.com)

Karsten er oprindelig uddannet økologisk landmand og mejerist, men valgte i begyndelsen af 80′erne at uddanne sig til heilpraktiker. Siden da har han taget specialkurser i antroposofisk medicin, dybdeterapi, kinesiologiske grundkurser m.v. Derudover er han Teori-U facilitator og har afholdt flere lederkurser inden for dette område. Karsten har haft konsultationer i over 36 år med flere end 23.000 klientbesøg.

Karstens tilgang på Akademiet er at hjælpe det enkelte menneske til at opdage sin naturlige kontakt til sig selv, sine talenter og kompetencer.

Da vi har forskellige baggrunde og intelligenser, er indlæringsmetoderne også mangeartede og differentierede. Derfor er der plads til mange forskellige mennesker på vores kurser, og der er ingen, som “falder igennem”.

Karstens faglige baggrund er uddybet på Linkedin og han connecter meget gerne den vej.

Jesper Hollensberg, Gæsteunderviser

Jesper Hollensbergs hjertesag er at klæde behandlere bedre på til at drive en professionel klinik.

Han er kendt for sin evne til at gøre komplicerede emner enkle. Med overskud og overblik skaber han en tryg og inspirerende stemning i undervisningen.

Jesper er medejer af Nordic College of Natural Medicine, som favner bl.a. Heilpraktikerskolen og Kostakademiet. Han har en baggrund som bl.a. heilpraktiker, forfatter og tidligere salgsleder hos Allergica.

Jespers faglige baggrund er uddybet på Linkedin og han connecter meget gerne den vej.

Praktiske oplysninger

På disse workshop er der max 16 deltagere. På den måde sikrer vi et fortroligt rum og tid til sparring.

Workshoppen varer 5 dage fordelt på denne måde:

Onsdag den 13/1, 2021 – kl. 09.00-17.00
Torsdag den 14/1, 2021 – kl. 09.00-17.00
Fredag den 15/1, 2021 – kl. 09.00-16.30

Torsdag den 11/3, 2021 – kl. 09.00-17.00
Fredag den 12/3, 2021 – kl. 09.00-16.30

PLUS 2 online gruppesessioner af en times varighed:

Onsdag den 3/2 og den 24/2 – kl. 09.00-10.00

Ja tak, stil mig videre til bestilling!

Tidligere kursister fortæller

Jeg er mildest talt himmelbjergs glad over, at jeg blev anbefalet anatomi & fysiolog undervisning hos Karsten Munk. Faget er svært og ikke helt ligetil. Men da jeg første gang modtog undervisning af Karsten blev jeg solgt. Kroppens magi fik blot en yderligere dimension for mig. Livlig, indlevelsesrig, ydmyghed og en stærkt vanedannende og afsmittende humor gør, at jeg nærmest hver dag glæder mig og føler mig privilegeret over at have bestået ana/fys faget. Tak Karsten og Co.

Kurset kan klart anbefales, hvis du er parat til at arbejde. Det er ikke et passivt kursus, men kræver lyst til at handle og mod til at ændre. Men jeg er sikker på, at har du det, vil det gøre dig skarp på dit produkt og få dig ud i offentligheden for alvor.

– Jesper Thinggaard Sørensen

Ingers workshop er klar og præcis, men samtidig langt fra iværksætterkursernes version af branding. Det betyder, at der er plads til både hjerne og hjerte i hele processen. Kurset indeholder en sjælden fin balance mellem højre og venstre hjernehalvdel. Og så er det sjovt arbejde.

Jeg har fået de værktøjer, som jeg har behov for i forhold til at komme fra ide til virkelighed på diverse platforme. Og jeg har fået ideer til, hvordan jeg kan pakke min viden ind i mindre online produkter som supplement til de fysiske. Smukt tilrettelagt og formidlet af en meget ærlig, nærværende og vidende underviser.

Kurset kan klart anbefales, hvis du er parat til at arbejde. Det er ikke et passivt kursus, men kræver lyst til at handle og mod til at ændre. Men jeg er sikker på, at har du det, vil det gøre dig skarp på dit produkt og få dig ud i offentligheden for alvor.

– Gitte Holmboe, CEO & Co-founder, Bøgedal Brew

5 stjerner vil aldrig blive nok til at anprise Karstens talent for at formidle. Kan på det varmeste anbefale alle at tage kursus – at lade sig inspirere og få udvidet horisonten. En Gudsbenådet underviser.

– Ulla Dahl Poulsen

Jeg har deltaget på et af Ingers forløb, og har kun gode ting at sige om hele processen. Før jeg gik i gang, stod jeg med en idé om en service, som jeg gerne ville udbyde, men jeg var meget uvis omkring de store spørgsmål som hvem, hvad, hvor og hvorfor.

I modsætning til andre forløb, som jeg har været på, (iværksætterforløb der skulle hjælpe mig i gang med mit produkt), er der meget mere fokus på mit budskab og matchet mellem mine egne drømme og kundens behov.

Desuden har jeg heller aldrig arbejdet med min ”unikke stemme” før, og det er noget, som virkelig har været en øjenåbner for mig, og noget som gør Ingers forløb anderledes fra andres.

Inger er desuden meget kompetent og god til at hjælpe én med at sætte ord og struktur på ens tanker. Jeg kan kun varmt anbefale et DEL DIN STEMME-forløb ved Inger.

– Margrethe Clausen, Selvstændig

Karsten er et fantastisk menneske, der med sin medmenneskelighed breder sin viden helt ind i dig under sin undervisning.. Snyd ikke dig selv tag et kursus eller kom til et foredrag – Jeg er så glad for jeg valgte en uddannelse hos Karsten.

– Lene Kryger Nielsen

Inger har en veludviklet evne til at stille reflekterende spørgsmål. Spørgsmål som man ikke kan ignorere og som skaber mere klarhed.

Charlotte Toftgaard Søderberg, Forfatter, Foredragsholder & Jobkonsulent