Inkarnation og karma samt essens, disposition og konstitution

Menneskets Jeg er evigt – udødeligt. Når vi inkarnerer, er der et “del-aspekt” af dette Jeg, der inkarnerer – men stadig i sammenhæng med det evige Jeg. Det interessante er, hvad vi i livet møder gennem dette inkarnerende Jeg. Hvad vi i hverdagen oplever af hændelser, der påvirker os, der berører os, der bevæger os, der bringer vores emotioner frem. Alt dette er interessant, da netop emotionerne er vejen til videre udvikling – uden emotionerne ville en udvikling her på jorden ikke være mulig. Emotionerne har til alle tider været vigtige for overlevelse – tænk blot på, hvor vigtigt det har været at kunne blive bange, at have frygt, at kunne blive vred eller at føle begær og forelskelse. Alt dette har hjulpet os til at kunne overleve som menneskehed. Bevidsthedens tidsalder kaldes den tid vi netop nu befinder os i. Nu har vi mulighed for at udvikle os fra overlevelse til at leve, men det kræver, at vi tager ansvar for vores emotioner, at vi lærer dem at kende, at vi lærer at anvende den energi, der også ligger i begrebet e-motions (energi i bevægelse). Den energi kan styres og anvendes til yderligere udvikling og ånds-nærvær. Det ansvarlige ligger i, at vi i hvert øjeblik er fokuseret således, at vi både mærker og sanser det indre og det ydre, hvad der drages op i mig i mit indre, når jeg møder dig, og hvordan jeg forholder mig til dig, hvad er mit udtryk? Er jeg i stand til at bevare et udgangspunkt i mig selv, når jeg taler til dig? Eller løber mine emotioner af med mig dvs., at jeg ikke kan styre min energi!

Det er derimod slet ikke er interessant, hvad og hvem vi har været i tidligere inkarnationer, det fjerner os blot fra det Nu, der er, og som er det væsentlige.

I de situationer, hvor jeg bliver rørt, bevæget eller emotionel, der har jeg mulighed for egentlig udvikling og åndsnærvær ved at forholde mig til det, jeg møder i mig ved hjælp af dig – netop der ligger mit arbejde, og der kan min inkarnationskraft udfolde sig gennem bevidst nærvær og bearbejdelse af det oplevede.

I det inkarnerende Jeg´s energifelt, finder vi en essens – en essens opbygget gennem flere liv – en essens, der virker som en slags “magnet” for at tiltrække potentielle udviklingsmuligheder dvs. tiltrækker lige netop det, der kan bringe min udvikling videre såfremt jeg forholder mig hændelserne som nævnt ovenfor. Denne essens forbinder sig med det lille embryo omkring den 20´nde dag efter befrugtningen, hvor også hjertet begynder at slå. Derudover består energifeltet af en disposition for forskellige sygdomme, som kan være væsentlige at gennemleve etc. og en konstitution, som viser forskellige organstyrker og svagheder. Dette er opbygget gennem inkarnationer. Al ovennævnte bliver således en del af mit liv, som jeg må leve med og som jeg ved at tage ansvar for kan anvende som udviklingspotentiale.

Månekarma (nødvendig karma) er en betegnelse for det emotionelle møde, hvor emotionerne trikkes, og hvor vi således har et arbejde at gøre. Denne form for karma er nødvendig for udvikling. Denne karma vil vi møde igen og igen indtil forløsning (indtil vi har gjort vores indre arbejde).

Solkarma  (karma i frihed) er en betegnelse for mødet, oplevelser og situationer, hvor der er frihed, dvs. hvor emotionerne ikke er fremherskende, der hvor vi frit oplever uden at blive emotionelt påvirkede. Det kan være i situationer, hvor vi frivilligt, uden krav indgår i sammenhænge for alles bedste!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk