Klinikdrift

2018 i Skanderborg. ( der er pr. 02 jan. 3 pladser tilbage på kurset d. 19-20 jan.)

Find kursusdatoer i bunden af siden!

Undervisning på RAB-niveau / sygeplejeniveau.

Har du  brug for at give din klinik og din selvtillid et boost, og blive opdateret omkring lovgivningen? Eller mangler du kursus i klinikdrift for at opfylde RAB-kravene?

På dette kursus i klinikdrift lærer du ikke kun den nødvendige lovgivning og den basale viden om klinkdrift. Du får også uvurderlige redskaber til at gøre din klinik til en forretning. Kravene til RAB-registrering og momsfritagelse er 10 lektioners klinikdrift, men dette kursus strækker sig over 2 dage og tager dig længere end de fleste andre kurser i klinikdrift.

En god faglig uddannelse alene gør ikke din klinik succesfuld. Du skal også være i stand til at markedsføre dig selv på en anstændig måde, og ikke mindst skal du kunne overvinde dine egne skyggesider, så du tiltrækker de klienter, du har brug for. Du kan stå med alle dine talenter, men hvis du har en skyggeside, der hele tiden fortæller dig, at du ikke er god nok, så kan du bruge tusindvis af kroner i hjemmesider, visitkort og annoncer, og alligevel kommer der ingen klienter. Vi vil hjælpe dig med at få opmærksomhed på dette aspekt, så du kan få succes som behandler.

På dette kursus lærer du blandt andet:

  • At få opmærksomhed på din skyggeside, som kan fortælle dig, at du ikke er god nok og dermed forhindre din succes som behandler.
  • At åbne lukkede døre gennem indre arbejde, så klienterne kan komme til dig.
  • Hvordan du tænker din klinik som forretning.
  • Hvordan du kommer i gang med hjemmeside, brochure og moderne markedsføring – uden at det koster en formue.
  • Den basale, opdaterede lovgivning omkring momsfritagelse, journalføring, autorisation af sundhedspersoner, registrering hos datatilsynet mm.

Læs mere om muligheden for momsfritagelse som alternativ behandler i SKAT’s nyeste vejledninger fra 2012.

Klik på nedenstående link for at se en kort video om kurset:

Se video om kurset i klinikdrift

 

Undervisere:
Karsten Munk, leder af Karsten Munk Akademiet.
Jesper Hollensberg, leder af Heilpraktikerskolen. Se mere på www.terapeutforum.dk.

To dage i selskab med 2 af Danmarks førende kapaciteter på hver deres område. For kun 2.050 kr. Muligvis én af de bedste investeringer, du kan foretage i dig selv og din klinik.

Tid: Fredag kl. 15.00 – 21.00 og lørdag kl. 9.00 – 16.30
Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Underviser: Karsten Munk og Jesper Hollensberg
Pris: 2.050 kr.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen lørdag. Dette er inklusiv i kursusprisen. Frokost (lørdag) og aftensmad (fredag) skal du selv medbringe. Der er et tekøkken med kogeplader samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed. Det er ikke muligt at købe mad på Audonicon.

 

2018:

Dato: 19.-20. januar 2018

 

TILMELDING TIL KURSET VIA TILMELDINGSBLANKET HER PÅ SIDEN – KLIK HER

 

For gentagelseskursister:
Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk for info.
Pris pr. modul for gentagelseskursister på samme kursus: 500 kr.