Hormonterapi, Antroposofisk medicin og Biologisk Psykologi

Kursus i kvindesygdomme

Hormonterapi, Antroposofisk medicin og Biologisk Psykologi

( Rigtig mange har efterspurgt dette kursus )

Opnå et indgående kendskab til de mest almindelige kvindesygdomme, vi møder i klinikken. Vi gennemgår sygdommene ud fra den antroposofiske helhedsorienterede synsvinkel, hormonterapien og vi ser også på den psykologiske baggrund for ubalancerne

Vi får et dybt indblik i hormonterapien, da jeg har været så heldig at få Marlene Dencker, der er en dygtig hormonterapeut til at undervise i kvindens menstruations cyklus, stofskiftesygdomme, fertilitets problematikker, endometriose, osteoporose og mange andre ubalancer. Du vil lære medicinen at kende, så du er rustet til at anvende den homøopatiske medicin, som et fantastisk redskab til at regulere organismen i forbindelse med ovennævnte tilstande. Desuden ser vi på de psykologiske aspekter i samme omgang.

Kort sagt får du en enestående mulighed for at få dybere indsigt i kvindeproblematikker og dermed mulighed for yderligere kompetance i forhold til at hjælpe mange af dine klienter.

Kurset foregår over 4 dage.

Kendskab til anatomi & fysiologi samt patologi er en fordel.

Bemærk! Du tilbydes en forberedelsesdag d. 23. oktober, hvis du ikke i forvejen har kendskab til den homøopatiske medicin, således at du let kan være med på kurset. Se tilmelding

Praktisk information

Kursus i Mols

📍Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Efterår 2024

24.  – 27. oktober

Alle dage kl. 9.00 – 16.30, søndag kl 9.00 – 16.00

Sted: Karsten Munk Akademiet, Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Undervisere: Karsten Munk samt Marlene Dencker

Pris: 4.800 kr. incl. materiale

Materiale: Du vil modtage materiale på kurset

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, fåreost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et køkken med komfur og ovn samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed.

Tilmelding gøres via Karsten Munk Akademiets Spiritworld side, hvor du kan tilmelde dig de enkelte moduler og se den næste ledige tid.

Bemærk: Kursustilmelding er bindende og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du betaler i forbindelse med din tilmelding.

Ved framelding tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.

For overnatning på kurserne på Rødegaard på Mols

Vi har 14 dobbeltværelser med bad til rådighed

Ønsker du overnatning, så skriv mail til kontakt@jordenssang.dk

Karsten Munk

Jeg har over 30 års erfaring i anvendelsen af og undervisningen i Antroposofisk medicin. Jeg er uddannet Heilpraktiker m.m. Jeg er leder af Karsten Munk Akademiet, hvor jeg underviser i A/F, patologi samt Sundheds-og klientpsykologi. Den biologiske-psykologi har jeg undervist i over lange forløb gennem årene. Jeg er tillige Teori-U facilitator

RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

200 lektioner
4 moduler

Patologi /
Sygdomslære

100 lektioner
3 moduler

Sundheds- &
Klientpsykologi

50 lektioner
1 modul

Klinikdrift

10 lektioner
1 modul