Således skaber du rummet, hvor du kan møde dine klienter

Gå til bestilling >>>

Sundhedspsykologi / klientpsykologi

På sundhedspsykologikurset får du kendskab til den grundlæggende psykologi. Modulet er overvejende teoretisk med en stor mængde øvelser, hvor du lærer at anvende psykologien i praksis.

Du lærer at håndtere redskaber, som har stor værdi i dit daglige virke, og som sætter dig i stand til at møde dine klienter på en professionel måde.

Kurset kommer godt omkring kommunikation i form af aktiv lytning og anerkendende kommunikation. Vi gennemgår forsvarsmekanismer og herunder projektionsmekanismer. Vi øver transaktioner, og vi ser på det nyeste indenfor spejlneuroner. Der ligges særlig vægt på at gennemskue sammenhængene mellem ånd, sjæl og krop – det der kaldes biologisk psykologi.

Dette kursus er måske det vigtigste indenfor al behandling og i mødet med klienterne, da det skaber selve fundamentet for et møde, hvor helbredelse kan ske. Du vil opnå redskaber til at skabe et rum indeholdende den tryghed, åbenhed og modtagelighed, der skal til for at skabe et fornyet flow af livsenergi.

Dette modul henvender sig til dig, som vil opnå en særlig evne til at operere professionelt i klinikken uanset, om du behandler fysiologisk eller psykologisk. Dette modul henvender sig også til mennesker, der særligt vil arbejde med at skabe fornyet liv i familien eller parforholdet og derved opnå større livskvalitet. Der er plads til alle på dette populære kursus.

Kurset foregår over 5 dage + at du har 14 dage til at skrive din eksamensopgave – i alt 50 timer incl. opgaveskrivning

Læs mere om muligheden for momsfritagelse som alternativ behandler i SKAT’s nyeste vejledninger fra 2012.

For gentagelseskursister

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til fornyelse og genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk.dk for info.

Pris for kurset for gentagelseskursister: 2.450 kr.

Praktisk information

Efterår 2021

Dato: 26. nov. – 30. nov.

Forår 2022 ( der er ikke Sundhedspsykologi – kursus efterår 2022 )

Den : 24. juni- 28 juni

Forår 2023

Den: 14. – 18. juni

Tilmelding til modulerne gøres via tilmeldingsblanketten >>>

Der bliver sendt faktura til dig senest 14 dage før kursusstart. Du betaler således ikke ved tilmeldingen og du kommer ikke til at betale for en undervisning, du ikke gennemfører

Alle dage kl. 9.00 – ca. 18 (sidste dag kl. 9.00 – 16.00)

Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Underviser: Karsten Munk + assistent

Pris: 4.900 kr. ( dog har nogle uddannelsessteder aftale med mig, hvor vi giver 10% rabat – forhør dit uddannelsessted om de har en aftale)

Vi giver 15% rabat til alle fra den anden side af storebælt

Materialer: Du vil pr. mail modtage noter til kurset, som du selv skal sørge for at printe og have med. Hvis du ikke har hørt fra os senest 14 dage før kursusstart, bedes du kontakte os.

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus. Derudover er der mulighed for at gå til eksamen. Eksamen består af en skriftlig opgave på 3 – 5 sider i et selvvalgt emne i relation til kursus emnerne. Opgaven afleveres senest 14 dage efter kursets afslutning.

Forhør dig evt. om kravene på dit uddannelsessted og din forening, hvad der kræves for RAB godkendelse netop der. Der er forskelligt fra forening til forening.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv i kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et tekøkken med kogeplader samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed. Det er ikke muligt at købe mad på Audonicon.

For overnatning på kurserne

Kontakt Audonicon direkte. Alt aftales og betales direkte dertil.

www.audonicon.dk

Kontortid: tirsdag-torsdag kl. 11-13:

Mail: kontor@audonicon.dk
Telefon: +45 86 52 47 55

Sundhedspsykologi

Nærvær er kodeordet i sundhedspsykologien. Skal jeg møde og hjælpe et andet menneske, må jeg først være i stand til at møde mig selv og blive i mit udgangspunkt. Derefter kan jeg møde det andet menneske, hvor det er. Hvad er så det næste skridt? At være herre i eget hus er således et stort fokusområde. Det handler om anvendelig psykologi i alle sammenhænge. Dette kursus er et must for alle, der arbejder med andre mennesker!

Tilmelding >>>

Andre RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

Patologi &
Sygdomslære

Klinikdrift