Medicinens magi

Antroposofisk medicin og Biologisk Psykologi

Kurset kan anvendes som 50 timers “anden alternativ” behandlingsform – opfylder RAB. krav

( Rigtig mange har efterspurgt dette kursus )

Opnå et indgående kendskab til primært de homøopatiske Comp. midler fra Allergica, samt enkelte øvrige brugbare midler fra andre lægemiddelvirksomheder.

Du vil også lære at anvende midlerne, som et fantastisk supplement til din hovedbehandlingsform, på en kompetent måde. Vi  gennemgår menneskets 3-deling, samt 4 væsensled og danner ud fra dette et holistisk menneskebillede, som grundlag for den medicinske ordinering.

Du vil desuden lære de grundlæggende principper i lægemiddelfremstillingen, samt erhverve dig diagnostiske færdigheder.

I gennemgangen af midlerne vil vi se på cases, samtidig med at vi ser på de biologiske-psykologiske mønstre, der kan ligge bag et symptom. Vi vil således få et godt indblik i, hvorledes ånd, sjæl og biologi/krop interagerer og synliggør sig på et fysisk plan.

Som supplerende til ovennævnte vil vi se på støttende behandling i form af urtetilskud i form af droger og te.

Du vil opnå et virkeligt godt redskab til regulation af syge mennesker og udrensning af tidligere indtaget evt. belastende traditionel medicin f.eks. i form af antibiotika og cortisonpræparater, som kan skabe behandlingsblokader.

Kurset foregår over 5 dage.

Der vil være et forarbejde inden kursusstart i form af et selvstændigt BIOGRAFARBEJDE, derfor vil kurset blive på i alt 50 timer

Kendskab til anatomi & fysiologi samt patologi er en fordel.

For gentagelseskursister

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til fornyelse og genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk.dk for info.

Pris for kurset for gentagelseskursister: 2.800 kr.

Praktisk information

Mols (bemærk – kurset blev hurtigt overtegnet i 2024( i løbet af 3 uger) – derfor er det en god ide med hurtig tilmelding)

Dato: 15. – 19. januar 2025

Alle dage kl. 9.00 – 17.00, søndag kl 9.00 – 15.30

Sted: Karsten Munk Akademiet, Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Undervisere: Karsten Munk samt Helle Kofoed

Pris: 5. 600 kr. incl. materiale

Materiale: Du vil modtage materiale på kurset

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, fåreost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et køkken med komfur og ovn samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed.

Tilmelding gøres via Karsten Munk Akademiets Spiritworld side, hvor du kan tilmelde dig de enkelte moduler og se den næste ledige tid.

Bemærk: Kursustilmelding er bindende og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du betaler i forbindelse med din tilmelding.

Ved framelding tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.

For overnatning på kurserne på Rødegaard på Mols

Vi har 14 dobbeltværelser med bad til rådighed

Ønsker du overnatning, så skriv mail til kontakt@jordenssang.dk

Karsten Munk

Jeg har over 30 års erfaring i anvendelsen af og undervisningen i Antroposofisk medicin. Jeg er uddannet Heilpraktiker m.m. Jeg er leder af Karsten Munk Akademiet, hvor jeg underviser i A/F, patologi samt Sundheds-og klientpsykologi. Den biologiske-psykologi har jeg undervist i over lange forløb gennem årene. Jeg er tillige Teori-U facilitator

RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

200 lektioner
4 moduler

Patologi /
Sygdomslære

100 lektioner
3 moduler

Sundheds- &
Klientpsykologi

50 lektioner
1 modul

Klinikdrift

10 lektioner
1 modul