Medicinens magi

Gå til bestilling >>>

Antroposofisk homøopatisk medicin og Biologisk Psykologi – Kurset kan anvendes som 50 timers “anden alternativ” behandlingsform – opfylder RAB. krav

Opnå et indgående kendskab til primært de homøopatiske Comp. midler fra Allergica, samt enkelte øvrige brugbare midler fra andre lægemiddelvirksomheder.

Du vil også lære at anvende midlerne, som et fantastisk supplement til din hovedbehandlingsform, på en kompetent måde. Vi  gennemgår menneskets 3-deling, samt 4 væsensled og danner ud fra dette et holistisk menneskebillede, som grundlag for den medicinske ordinering.

Du vil desuden lære de grundlæggende principper i lægemiddelfremstillingen, samt erhverve dig diagnostiske færdigheder.

I gennemgangen af midlerne vil vi se på cases, samtidig med at vi ser på de biologiske-psykologiske mønstre, der kan ligge bag et symptom. Vi vil således få et godt indblik i, hvorledes ånd, sjæl og biologi/krop interagerer og synliggør sig på et fysisk plan.

Som supplerende til ovennævnte vil vi se på støttende behandling i form af urtetilskud i form af droger og te.

Du vil opnå et virkeligt godt redskab til regulation af syge mennesker og udrensning af tidligere indtaget evt. belastende traditionel medicin f.eks. i form af antibiotika og cortisonpræparater, som kan skabe behandlingsblokader.

Kurset foregår over 6 dage.

Kendskab til anatomi & fysiologi og patologi er en fordel, men ikke et must

For gentagelseskursister

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til fornyelse og genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk.dk for info.

Pris for kurset for gentagelseskursister: 2.550 kr.

Praktisk information

Tilmelding til modulerne foretages ved at skrive en mail til karsten@karstenmunk.dk

Dato: Kurset er udsat indtil videre

Alle dage kl. 9.00 – 17.00

Sted: Jordens Sang, Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Undervisere: Karsten Munk

Pris: 5.100 kr. incl. materiale

Materiale: Du vil modtage materiale på kurset

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus. Kurset kan indgå som “50 timers anden alternativ behandling” RAB

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv i kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et køkken med komfur og ovn samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed.

For overnatning på kurserne på Rødegaard på Mols

Vi har 14 dobbeltværelser med bad til rådighed

Ønsker du overnatning, så skriv mail til karsten@karstenmunk.dk

Karsten Munk

Jeg har over 30 års erfaring i anvendelsen af og undervisningen i Antroposofisk medicin. Jeg er uddannet Heilpraktiker m.m. Jeg er leder af Karsten Munk Akademiet, hvor jeg underviser i A/F, patologi samt Sundheds-og klientpsykologi. Den biologiske-psykologi har jeg undervist i over lange forløb gennem årene. Jeg er tillige Teori-U facilitator

RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

Patologi &
Sygdomslære

Sundheds- &
Klientpsykologi

Klinikdrift