Medicinens magi

Gå til bestilling >>>

Antroposofisk homøopatisk medicin og Biologisk Psykologi – Kurset kan anvendes som 50 timers “anden alternativ” behandlingsform – opfylder RAB. krav

Opnå et indgående kendskab til primært de homøopatiske Comp. midler fra Allergica, samt enkelte øvrige brugbare midler fra andre lægemiddelvirksomheder.

Du vil også lære at anvende midlerne, som et fantastisk supplement til din hovedbehandlingsform, på en kompetent måde. Vi  gennemgår menneskets 3-deling, samt 4 væsensled og danner ud fra dette et holistisk menneskebillede, som grundlag for den medicinske ordinering.

Du vil desuden lære de grundlæggende principper i lægemiddelfremstillingen, samt erhverve dig diagnostiske færdigheder.

I gennemgangen af midlerne vil vi se på cases, samtidig med at vi ser på de biologiske-psykologiske mønstre, der kan ligge bag et symptom. Vi vil således få et godt indblik i, hvorledes ånd, sjæl og biologi/krop interagerer og synliggør sig på et fysisk plan.

Som supplerende til ovennævnte vil vi se på støttende behandling i form af urtetilskud i form af droger og te.

Du vil opnå et virkeligt godt redskab til regulation af syge mennesker og udrensning af tidligere indtaget evt. belastende traditionel medicin f.eks. i form af antibiotika og cortisonpræparater, som kan skabe behandlingsblokader.

Kurset foregår over 5 dage.

Kendskab til anatomi & fysiologi og patologi er en fordel, men ikke et must

For gentagelseskursister

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til fornyelse og genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk.dk for info.

Pris for kurset for gentagelseskursister: 2.550 kr.

Praktisk information

Forår 2021

Den: 24. – 25. juni, 19. – 20. august, og opsamling d. 24 september

Tilmelding til modulerne gøres via tilmeldingsblanketten >>>

Alle dage kl. 9.00 – 17.00

Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Undervisere: Karsten Munk og gæsteunderviser Helle Kofoed

Pris: 5.100 kr. incl. materiale

Materiale: Du vil modtage materiale på kurset

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv i kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et tekøkken med kogeplader samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed. Det er ikke muligt at købe mad på Audonicon.

For overnatning på kurserne

Kontakt Audonicon direkte. Alt aftales og betales direkte dertil.

www.audonicon.dk

Kontortid: tirsdag-torsdag kl. 11-13:

Mail: kontor@audonicon.dk
Telefon: +45 86 52 47 55

Helle Kofoed

Jeg er uddannet kostvejleder (Lise Fauerskov), homøopat (Peer Boesen) og komplementær hormon terapeut (Caroline Fibæk).

Igennem de sidste 15 år har jeg haft egen klinik i Silkeborg og ser det som min fornemste opgave at hjælpe mennesker der er parate, at komme videre på deres vej. Når kroppen eller psyken gør ondt er det vigtigt at lytte da det ikke kommer uden grund.

www.hellekofoed.dk

Karsten Munk

Jeg har over 30 års erfaring i anvendelsen af og undervisningen i Antroposofisk medicin. Jeg er uddannet Heilpraktiker m.m. Jeg er leder af Karsten Munk Akademiet, hvor jeg underviser i A/F, patologi samt Sundheds-og klientpsykologi. Den biologiske-psykologi har jeg undervist i over lange forløb gennem årene. Jeg er tillige Teori-U facilitator

RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

Patologi &
Sygdomslære

Sundheds- &
Klientpsykologi

Klinikdrift