Således åbner du døren for dine kommende klienter

Klinikdrift på Mols

Har du brug for at give din klinik og din selvtillid et boost, og blive opdateret omkring lovgivningen? Eller mangler du kursus i klinikdrift for at opfylde RAB-kravene?

På dette kursus i klinikdrift lærer du ikke kun den nødvendige lovgivning og den basale viden om klinkdrift. Du får også uvurderlige redskaber til at gøre din klinik til en forretning. Kravene til RAB-registrering og momsfritagelse er 10 lektioners klinikdrift, men dette kursus strækker sig over 2 dage og tager dig med længere og dybere end de fleste andre kurser i klinikdrift.

En god faglig uddannelse alene gør ikke din klinik succesfuld. Du skal også være i stand til at markedsføre dig selv på en anstændig måde, og ikke mindst skal du kunne overvinde dine egne skyggesider, så du tiltrækker de klienter, du har brug for. Du kan stå med alle dine talenter, men hvis du har en skyggeside, der hele tiden fortæller dig, at du ikke er god nok, så kan du bruge tusindvis af kroner i hjemmesider, visitkort og annoncer, og alligevel kommer der ingen klienter. Vi vil hjælpe dig med at få opmærksomhed på dette aspekt, så du kan få succes som behandler.

På dette kursus lærer du blandt andet

  • At få opmærksomhed på dine skyggesider, der måske fortæller dig, at du ikke er god nok og dermed forhindrer dig i at få succes som behandler.
  • At åbne lukkede døre gennem indre arbejde, så klienterne har mulighed for at komme til dig.
  • At se din klinik som en organisme, der er en afspejlning af dig og din energi
  • At få fokus på dit energiniveau – klienterne kommer kun, hvis du har overskud.
  • Hvordan du kommer i gang med hjemmeside, brochure og moderne markedsføring – uden at det koster en formue.
  • Den basale, opdaterede lovgivning omkring momsfritagelse, journalføring, autorisation af sundhedspersoner, registrering hos datatilsynet mm.

Læs mere om muligheden for momsfritagelse som alternativ behandler i SKAT’s nyeste vejledninger fra 2012.

For gentagelseskursister

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk.dk for info.

Pris pr. modul for gentagelseskursister på samme kursus: 500 kr.

Praktisk information

Kurser på mols

📍 Jordens Sang, Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Næste ledige kursus

06. – 07. juni 2024

Tilmelding gøres via Karsten Munk Akademiets Spiritworld side, hvor du kan tilmelde dig de enkelte moduler og se den næste ledige tid.

Bemærk: Kursustilmelding er bindende og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du betaler i forbindelse med din tilmelding.

Ved framelding tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.

Tid: torsdag og fredag kl. 9.00 – 17.00

Sted: Jordens Sang, Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Underviser: Karsten Munk og Jesper Hollensberg ( Jesper er en eminent underviser – han har netop udgivet en bog om klinikdrift, som du modtager på kurset)

Pris: 2.550 kr.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen og der serveres glutenfri brød med gedeost/ fåreost, syltetøj og andet godt om eftermiddagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost torsdag og fredag skal du selv medbringe. Der er et køkken med komfur samt et køleskab til rådighed.

For overnatning på kurserne på Rødegaard Kursuscenter på Mols

Skriv mail til kontakt@jordenssang.dk

Om Klinikdrift

Her undervises der i konkrete regnskabs- og forsikringsforhold m.m., men hvad med det psykologiske aspekt? Du er dygtig og du har talent, men du tiltrækker ikke klienter nok til at det hænger sammen for dig.

Kurset fokuserer på, hvordan du med opmærksomhed og indre arbejde kan åbne dine lukkede døre således, at klienterne kan komme til dig. Dine ubevidste/ skyggesider dørvogtere kan lukke for tilgang!

To dage i selskab med to af Danmarks førende kapaciteter på hver deres område. For kun 2.550 kr.  Muligvis én af de bedste investeringer, du kan foretage i dig selv og din klinik.

Andre RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

200 lektioner – 4 moduler

Patologi &
Sygdomslære

100 lektioner – 3 moduler

Sundheds- &
Klientpsykologi

50 lektioner – 1 modul