Således åbner du døren for dine kommende klienter

Gå til bestilling >>>

Klinikdrift

Har du brug for at give din klinik og din selvtillid et boost, og blive opdateret omkring lovgivningen? Eller mangler du kursus i klinikdrift for at opfylde RAB-kravene?

På dette kursus i klinikdrift lærer du ikke kun den nødvendige lovgivning og den basale viden om klinkdrift. Du får også uvurderlige redskaber til at gøre din klinik til en forretning. Kravene til RAB-registrering og momsfritagelse er 10 lektioners klinikdrift, men dette kursus strækker sig over 2 dage og tager dig med længere og dybere end de fleste andre kurser i klinikdrift.

En god faglig uddannelse alene gør ikke din klinik succesfuld. Du skal også være i stand til at markedsføre dig selv på en anstændig måde, og ikke mindst skal du kunne overvinde dine egne skyggesider, så du tiltrækker de klienter, du har brug for. Du kan stå med alle dine talenter, men hvis du har en skyggeside, der hele tiden fortæller dig, at du ikke er god nok, så kan du bruge tusindvis af kroner i hjemmesider, visitkort og annoncer, og alligevel kommer der ingen klienter. Vi vil hjælpe dig med at få opmærksomhed på dette aspekt, så du kan få succes som behandler.

På dette kursus lærer du blandt andet

  • At få opmærksomhed på din skyggeside, som kan fortælle dig, at du ikke er god nok og dermed forhindre din succes som behandler.
  • At åbne lukkede døre gennem indre arbejde, så klienterne kan komme til dig.
  • Hvordan du tænker din klinik som forretning.
  • Hvordan du kommer i gang med hjemmeside, brochure og moderne markedsføring – uden at det koster en formue.
  • Den basale, opdaterede lovgivning omkring momsfritagelse, journalføring, autorisation af sundhedspersoner, registrering hos datatilsynet mm.

Læs mere om muligheden for momsfritagelse som alternativ behandler i SKAT’s nyeste vejledninger fra 2012.

For gentagelseskursister

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk.dk for info.

Pris pr. modul for gentagelseskursister på samme kursus: 500 kr.

Praktisk information

Efterår 2021

Den 01. – 02. december ( Bemærk onsdag og torsdag ) kl. 9.00 -17.00 begge dage

Tilmelding til modulerne gøres via tilmeldingsblanketten >>>

Tid: onsdag og torsdag kl. 9.00 – 17.00

Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Underviser: Karsten Munk og Jesper Hollensberg

Pris pr. modul: 2.250 kr. (Bemærk – der gives ikke rabat på dette kursus, dog 15% rabat til kursister fra den anden side af Storebælt ) 

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen og der serveres glutenfri brød med gedeost, syltetøj og andet godt om eftermiddagen. Dette er inklusiv i kursusprisen. Frokost torsdag og fredag skal du selv medbringe. Der er et tekøkken med kogeplader samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed. Det er ikke muligt at købe mad på Audonicon.

For overnatning på kurserne

Kontakt Audonicon direkte. Alt aftales og betales direkte dertil.

www.audonicon.dk

Kontortid: tirsdag-torsdag kl. 11-13:

Mail: kontor@audonicon.dk
Telefon: +45 86 52 47 55

Om Klinikdrift

Her undervises der i konkrete regnskabs- og forsikringsforhold m.m., men hvad med det psykologiske aspekt? Du er dygtig og du har talent, men du tiltrækker ikke klienter nok til at det hænger sammen for dig.

Kurset fokuserer på, hvordan du med opmærksomhed og indre arbejde kan åbne dine lukkede døre således, at klienterne kan komme til dig. Dine ubevidste dørvogtere kan lukke for tilgang!

To dage i selskab med to af Danmarks førende kapaciteter på hver deres område. For kun 2.150 kr. Muligvis én af de bedste investeringer, du kan foretage i dig selv og din klinik.

Tilmelding >>>

Andre RAB kurser

Anatomi &
Fysiologi

Patologi &
Sygdomslære

Sundheds- &
Klientpsykologi