5 stjerner vil aldrig blive nok til at anprise Karstens talent for at formidle. Kan på det varmeste anbefale alle at tage kursus – at lade sig inspirere og få udvidet horisonten. En Gudsbenådet underviser.

Ulla Dahl Poulsen

Jeg er mildest talt himmelbjergs glad over, at jeg blev anbefalet anatomi & fysiolog undervisning hos Karsten Munk. Faget er svært og ikke helt ligetil. Men da jeg første gang modtog undervisning af Karsten blev jeg solgt. Kroppens magi fik blot en yderligere dimension for mig. Livlig, indlevelsesrig, ydmyghed og en stærkt vanedannende og afsmittende humor gør, at jeg nærmest hver dag glæder mig og føler mig privilegeret over at have bestået ana/fys faget. Tak Karsten og Co.

Jesper Thinggaard Sørensen

Karsten er et fantastisk menneske, der med sin medmenneskelighed breder sin viden helt ind i dig under sin undervisning.. Snyd ikke dig selv tag et kursus eller kom til et foredrag – Jeg er så glad for jeg valgte en uddannelse hos Karsten.

Lene Kryger Nielsen

Jeg har lige bestået 200 timers RAB. anatomi & fysiologi, som jeg har taget hos Karsten Munk i Skanderborg. Jeg har været glad ( næsten lykkelig ) for forløbet som gik over 4 x 5 hele dages undervisning.

Karsten er bl.a. uddannet heilpraktiker. Hans undervisning er meget nærværende, pædagogisk, omfavnende og interessant – han går ind imellem ud over det normale pensum – og så bliver det virkelig interessant!!

Check ham ud, hvis du ønsker en anderledes og holistisk tilgang til disse emner. Som sagt; jeg kan varmt anbefale ham; det har været hver en krone værd og mere til!

Jeanett Mogensen