Hør Pia fortælle om hendes oplevelse som kursist hos Karsten Munk Akademiet

5 stjerner vil aldrig blive nok til at anprise Karstens talent for at formidle. Kan på det varmeste anbefale alle at tage kursus – at lade sig inspirere og få udvidet horisonten. En Gudsbenådet underviser.

Ulla Dahl Poulsen

Jeg er mildest talt himmelbjergs glad over, at jeg blev anbefalet anatomi & fysiolog undervisning hos Karsten Munk. Faget er svært og ikke helt ligetil. Men da jeg første gang modtog undervisning af Karsten blev jeg solgt. Kroppens magi fik blot en yderligere dimension for mig. Livlig, indlevelsesrig, ydmyghed og en stærkt vanedannende og afsmittende humor gør, at jeg nærmest hver dag glæder mig og føler mig privilegeret over at have bestået ana/fys faget. Tak Karsten og Co.

Jesper Thinggaard Sørensen

Karsten er et fantastisk menneske, der med sin medmenneskelighed breder sin viden helt ind i dig under sin undervisning.. Snyd ikke dig selv tag et kursus eller kom til et foredrag – Jeg er så glad for jeg valgte en uddannelse hos Karsten.

Lene Kryger Nielsen

Jeg har lige bestået 200 timers RAB. anatomi & fysiologi, som jeg har taget hos Karsten Munk i Skanderborg. Jeg har været glad ( næsten lykkelig ) for forløbet som gik over 4 x 5 hele dages undervisning.

Karsten er bl.a. uddannet heilpraktiker. Hans undervisning er meget nærværende, pædagogisk, omfavnende og interessant – han går ind imellem ud over det normale pensum – og så bliver det virkelig interessant!!

Check ham ud, hvis du ønsker en anderledes og holistisk tilgang til disse emner. Som sagt; jeg kan varmt anbefale ham; det har været hver en krone værd og mere til!

Jeanett Mogensen

At være på Karsten Munk’s Anatomi og Fysiologi kursus samt hans Sygdomslære kursus, har været den største gave til mig selv. Jeg har lært så meget om kroppen som jeg kan bruge både til mig selv, mine nærmeste samt mine klienter. Karsten har den mest fantastiske evne til at undervise i kroppen, helbredet og sygdomme på en holistisk, videnskabelig, spændende og magisk måde. Jeg ville ønske at dette var et fag i folkeskolen så vi alle kunne lære om hvordan kroppen rigtig fungerer allerede i en tidlig alder. Karsten får 5 funklende stjerner herfra.

Louise, Clairvoyant

At deltage på Karsten Munk akademi, er det absolut mest inspirerende undervisning jeg nogensinde har modtaget.
Alt grunlæggende faglig viden,er pakket ind i en unik formidling af livsvisdom, humor mange års erfaring med klienter, og holistisk forståelse.

Thomas/ B:A:M terapeut, kropsinstituttet

Hør Henriette fortælle om hendes oplevelse som kursist hos Karsten Munk Akademiet

Karsten er en fantastisk underviser. Hans store interesse for faget smitter af og løfter undervsningen. Trods det er et intensivt forløb og kan virke overvælende er Karsten formidabel til at støtte en hele vejen. Dét giver selvtillid!
Lilana Olsen, Kursist 2023
Karsten formår gennem sin alsidige undervisning at få alle med uanset behov for individuelle læringsstile. Som Kinesiolog nyder jeg mødet med en lærer, som udover at beherske al basisviden også underviser i den holistiske tilgang til mennesket, hvilket giver mig en forståelse for det hele menneske og sammenhængen af symptom og egentlig årsag bag, som jeg skal bruge i mit virke. Ville ønske Karsten ville lave nye kurser med fokus på det hele menneske.
Anonym, Kursist 2023
Karsten Munk er et mennesker der formår at udstråle det som han underviser omrking. Hans undervisning og væsen går hånd i hånd. Tak for inspiration og lyst til læring!
Gary Weber
Karsten formår at gøre undervisningen både spændende og varieret. Han er en meget talentfuld og tålmodig underviser der formidler stoffet på en god måde.
Ida Wertberg, Kursist 2023
Karsten er en ekstremt vidende underviser, der kan gøre kompliceret stof let og tilgængeligt.

At følge undervisningen hos Karsten har samtidig været meget inspirerende og udviklet en større bevidsthed på alle planer. Han får min støreste tak og anbefaling!

Josephine, Kinesiologi-studerende 2023
Det har været en sand fornøjelse at læse anatomi/fysiologi og sygdomslære hos Karsten Munk. Hans måde at tilgå undervisningen på er spændende og ikke mindst inspirerende. Jeg har flyttet mig både fagligt og personligt. Tak Karsten!
Signe, Yogalærer og kropsterapeut

Jeg har gennem mange år taget mange uddannelser, og de har alle været fine og brugbare, men de bedste kurser/ uddannelser er uden tvivl dem, jeg har taget hos Karsten Munk. Med en kombination af hans endeløse viden, sjove historier, fantastiske fortælleevne og evne til at skabe et rum for den enkelte, også på store hold, er fænomenal. At alle hans kurser hurtigt meldes udsolgt taler vidst også for sig selv.

Jeg vil på alle måder anbefale Karsten og hans kurser!!

Du vil ikke fortryde.

Anonym, Kursist 2023