Foredragsrække v. Karsten Munk

Det spirituelle Menneske – i fremtidens lys

Teori-U, epigenetik og kvantefysik

To sammenhængende foredrag med inspiration, humor og indsigt. 

En invitation til at lære om sammenhængene mellem ånd, sjæl og legeme på en meget jordnær, ligefrem og brugbar måde. Du vil gå hjem med optimisme og lyst til at udforske dig selv og livet endnu mere.

Få indblik i epigenetik og kvantefysik, som er  forholdsvis nye videnskaber, der viser, hvorledes vi gennem ændrede tanke, følelses- og handlemønstre kan påvirke vores DNA. Jeg viser, hvorledes du regulerer sygdomstilstande og bevarer din sundhed.

Giv dig selv mulighed for at blive inspireret til at bryde uhensigtsmæssige mønstre, og ikke mindst få indsigt og redskaber til at ændre din livskvalitet.

Alle kan deltage i foredraget uanset baggrund. De to foredrag kan opleves hver for sig, men hænger også sammen på en fin måde.

Foredragsholder: Karsten Munk, livsvejleder og mangeårig underviser, foredragsholder og mentor, desuden over 23.000 individuelle konsultationer siden 1984. Leder af Karsten Munk Akademiet. samt medskaber og underviser på Jordenssang.dk, desuden medejer af Rødegaard på Mols

Få adgang til tidligere foredrag

Nedenstående er videoptagelse af tidligere foredrag, som du kan købe

Det spirituelle menneske, del 1

Det spirituelle menneske, del 2

Det spirituelle menneske, del 3

Ønsker du at købe adgang til video af et af ovenstående foredrag bedes du overføre kr. 100 til Reg.nr.: 9860 Kontonr.: 3230101077

Send herefter kvittering til karsten@karstenmunk.dk og du vil modtage link til foredraget på mail.


ET SKABENDE FÆLLESSKAB PÅ RØDEGAARD I MOLS BJERGE
https://jordenssang.dk/